Toisena päivänä muutin mummin luota Paulinen vanhemmille, joden luona minun piti alunperin olla. Perille päästyäni minua odotti pöydä, joka oli täynnä ranskalaisia leivonnaisia. Tässä vaiheessa matkaa suunnittelin uskontoni vaihtamista ranskalaiseksi, sillä voisin hyvin kuvitella oppivani ranskalaisuuden uskomukset ja ruokatavat hyvinkin nopeasti. Illalla meillä oli neljän ruokalajin illallinen.



Aperitiivien jälkeen söimme vesikrassikeittoa.



Pääruoaksi oli tarjolla jänispataa, joka oli niin hyvää, että suunnittelin perustavani pupulandian, josta voisin myydä suomalaisille pupuja että he saisivat tehdä näin hyvää jänispataa joka päivä. Juomana oli punaviiniä omasta viinikellarista.



Seuraavaksi oli juustoja...



...ja omena-pähkinäsalaattia.



Jälkkäriksi saimme lyonilaista mantelipiirakkaa,...



...marenkia...



...ja herkkuja, joiden nimeä en tiedä. Ne olivat makeita, hieman sitkeitä ja ihanan tahmeita sisältä. Lisäksi mukana oli myös kahvin makuista creme de anglais kiisseliä, josta minulla ei ole kuvaa. Jäkiruoka osio nautittiin ranskalaisen shampanjan ja itsetehdyn siirappimaisen omenamehun kera.


Voin kertoa ettei tämän illallisen jälkeen ollut yhtään nälkä ja unikin tuli suhteellisen nopeasti.