Maanantai on leffapäivä, koska silloin päästään koulusta aikaisin ja kotimatkalla on ainakin kolme leffateatteria. Periaate on, että mennään katsomaan sellaista leffaa, joka alkaa 30min sisällä. Liput ovat ma-ke vain 3€, joten se on myös huomattavasti halvempaa kuin muina viikonpäivinä, jolloin ne maksavat 4€. Elokuvat on täällä tekstitetty espanjaksi, joten niistä myös oppii jotain.


Kuva ei liity tekstin tapahtumiin, mutta siinä on leffatähtiä ja Tiia käski laittaa enemmän kuvia blogiin.

Ekalla kerralla käytiin katsomassa Morgan Freemanin ja Matt Damonin tähdittämä Invictus, joka kertoo rugbysta ja Nelson Mandelasta. Ihan suositeltava pläjäys, vaikka urheiluosioita olikin vähän liikaa.

Tänään käytiin katsomassa Peter Jacksonin uusin leffa, jossa on Mark Wahlberg. Espanjaksi sen nimi on Desde mi cielo eikä meillä ollut hajuakaan mitä se tarkoittaa. Leffan aikana kuitenkin opin, että cielo tarkoittaa taivasta, joten ei ihan hukkaan mennyt sekään reissu. Elokuva oli toisinaan pelottava ja välillä taas tuntui, että ohjaaja on syönyt jotain huonoja sieniä, kun päähenkilö hiippaili maan ja taivaan välimaastossa. Päällimmäiseksi jäi kuitenkin sellainen fiilis, että ihan hyvä leffa.

p.s. Täällä sataa vieläkin.