Kaikki hehkuttavat argentiinalaisia naudan pihvejä ja ne ovatkin erittäin hyviä hinta/laatu -suhteeltaan. Meinasin jo menettää kuitenkin toivoni hyvän pihvin suhteen kunnes sain mehukkaan, sisältä hieman punaisen ja 300g painavan naudan sisäfileen lautaselleni. Sitä meinaa kannatti odottaa.


Ensimmäinen ulkofilepihvi


Ensimmäinen sisäfilepihvi


Ensimmäinen täydellinen sisäfilepihvi

Argentiinalaiset kuulemma tilaavat mieluummin ulkofilepihvin (bife de chorizo) kuin sisäfilepihvin (bife de lomo), koska siinä on enemmän rasvaa ja näin ollen se on myös paremman makuista. Minä ole kuitenkin suomalainen ja tilaan sisäfilepihvin, joka maksaa vain alle euron enemmän kuin ulkofile. Syön sitten vaikka kesällä Suomessa niitä grillissä palaneita ulkofilepihvejä.