Eilen havahduin siihen, että muutamaa henkilöä lukuunottamatta kaikki olivat lähdössä tänään merenrannalle Mar del Plataan tai Pinamariin. Itse olen tekemässä rantareissun vasta kuukauden päästä kun Tape tulee tänne ja hostelli on jo varattu. Ei siis rantaviikonloppua tiedossa.

Moni kyseli eilen, kun olimme viettämässä Even synttäreitä Hard Rock Caféssa, että mitä me tehdään ja täytyi vastata ettei minulla ole mitään suunnitelmia. Nyt - hyvin nukutun yön jälkeen - tulin siihen tulokseen, että ehkäpä suuntaan eläintarhaan ja johonkin ihanaan puistoon Palermossa ja sunnuntaina San Telmoon antiikkimarkkinoille katsomaa vilinää. Pysyn siis tämän viikonlopun tiukasti vielä Buenos Airesissa.

Tällä viikolla ilma on ollut huono. Vettä on satanut enemmän tai vähemmän joka päivä, vaikka on aurinkokin aina välillä pilkahtanut pilvien välistä. Lämpöä on mukavat 25astetta ja tuulee, joten ensimmäistä kertaa ei ole kuuma. Ihan mukavaa vaihtelua sille, että on koko ajan ollut +30..35 astetta lämpöä täällä ollessa.


Baariin oli mukava talsia läpsyköiden kanssa.

P.S. Teikku! Mä söin Hard Rockissa Hot Fudge Brownie Sundayn puoliksi. Siitä olisi riittänyt kylläkin kolmelle. Oli aika makeaa... :D Siellä oli vähän surkea jälkkärilista - kaikki parhaimmat oli jätetty pois.