Perjantaina oltiin Janin ja Jennin kanssa shoppailemassa. Meidän silmiin osui valtava mainos Fortuna - historia de vida nimisestä teatteripätkästä. Minä vaan katsoin, että aika korni mainos, mutta Jennin silmät olivat tarkemmat ja hän huudahti, että "Tossa on Ricardo Fort!" Jatkettiin matkaa kunnes mä sanoin, että pitäisikö käydä katsomassa paljon liput maksaa. Me mentiin. Liput maksoivat 20€ ja mietittiin, että ostetaanko ne viimeiselle lauantai-illalle Buenos Airesissa. Mikään ei ole tangon, pihvien ja punaviinin lisäksi argentiinalaisempaa kuin Ricardo Fort, joten me ostettiin liput.


Mainos, jonka ansiosta teimme ehkä parhaimman heräteostoksen koko keväänä.


Ricky huutavan fanilauman joukossa.
 

Niille, jotka eivät tiedä Ricky Fortea, niin kerron hänestä jotain. Hän on risteytys lihaksikasta Johanna Tukiaista ja Paris Hiltonia. Tukiaista siitä syystä, että kaikki tietävät mitä kyseinen henkilö tekee milloinkin, vaikka kukaan ei oikeastaan pidä hänestä tai ainakaan myönnä sitä. Paris Hiltonia siksi, että tämä kaveri sai mielettömästi rahaa perittyään suklaayrityksen ja myytyään sen eteenpäin. Hän siis näyttää Johanna Tukiaiselta ja hänellä on rahaa kuin Parisilla. Ilmeisesti Ricardo Fort (40+) on ihan viimeisen vuoden juttu ja alkuvuodesta hänellä oli oma TV-show, jossa hänen elämäänsä seurattiin. Siinä hän vaihteli tyttöystäviä, biletti, shoppaili ja kävi puntilla. Aivan uskomaton tyyppi siis ja kaikki tämä vain siksi, että hänellä on tarpeeksi rahaa tehdä itsestään tuote. Viimeisin suoritus on tämä teatteripätkä, jossa hän tietysti näyttelee pääosaa ja hänen viimeisin tyttöystävänsä sivuroolia. Itse näytelmä/musikaali on tietysti ihan kamala. Siinä vuoronperään stripataan, juhlitaan, juodaan, shoppaillaan ja pohditaan kuinka rakastajattaret eivät saa kuulla toisistaan. Nyt te mietitte, että miksi ihmeessä olen maksanut 20€ tästä kaikesta. Maksoin siitä kaikesta sen takia, että kun nyt olemme puhuneet 4kk Ricky Fortesta, niin ette voi kuvitella kuinka älytöntä oli nähdä se tyyppi omin silmin. En vieläkään usko, että tämä kaikki tapahtui. wau.


Sandy ja mummit odottamassa, että koska SE alkaa.
 

Ennen näytelmän alkua ihmiset parveili teatterin edessä tv-kuvaajien kanssa ja odottivat Rickyä (myös me) ja viimein hän tuli 10min ennen esityksen alkua limusiinilla. Vain Ricky voi tehdä tällaista - yleensä olen nimittäin tottunut, että näyttelijät keskittyvät ennen esitystä pukuhuoneessa. Teatteriyleisö koostui pääosin 60-vuotiaista ja tämä jos mikä oli yllättävää. Lopussa kaiken kruunasi Rickyn Lady Gaga esitys. Tästä voitte katselle sitä.


Mies, joka kruunasi vaihtoaikamme Buenos Airesissa.