Tämä ravintola mainitaan jokaisessa lehtiartikkelissa, jossa puhutaan Tallinnan ravintoloista. Se on sopivan hintainen, mutta ongelmana on miten sen löytää. Aikamme metsästettyämme tätä ravintolaa ja kysyttyäemme ohjeita kolmelta eri ihmiseltä, löysimme sen viimein. Ravintola oli aivan täynnä, mutta saimme tuurilla pöydän, kun lupasimme syödä ennen kuin varauksen tehneet ihmiset tulevat.
 


Jossain lehdessä kerrottiin, että, kun Jahu katu päättyy niin alkaa portaat, jotka pitää mennä alas ja kääntyä talojen väliin oikealle. Se piti paikkansa mutta näiden portaiden löytäminen kesti aikansa. Ravintolan löytämisen helpottamiseksi voinkin sanoa, että se löytyy kun kääntyy Pohja pst tieltä oikealle Kalasadama tielle ja kääntyy sen jälkeen vasemmalle toisesta risteyksestä. Võrgu 3 on ravintolan osoite (tietä ei ole yleensä merkattu karttaan).  Ravintola on todella lähellä laivaterminaaleja, joten kannattaa poiketa sinne ja jättää välillä vanhan kaupungin turistirysät väliin.
 


Ravintola löydetty ja samalla tutustuttu uuteen trendikkääseen alueeseen - Kalamajaan!



Minä söin ankkaa rusinakastikkeella, pinjan siemeniä ja kukkakaalipyrettä. Ankka oli aivan loistavaa.



Tape halusi syödä terveellisesti ja valitsi siikaa ja lämmintä salaattia uppomunan kera. Salaatti oli kuulemma hyvää, mutta siika ei maistunut miltään.
 


Jälkkäriksi otin creme bruleen.