Nyt on ollut vähän hiljaista matkustelun saralla. Olen ollut kauhian paljon töissä ja pisin matka, mihin olen Tallinnan reissun jälkeen päässyt on Joroinen. Tänä viikonloppuna suuntaan Joroistakin kauemmas ja paikka on mikäpäs muu kuin Joensuu. Jee!

Sen varmaan kaikki voitte hyvin arvata, että kun Sandy saa rahaa (tässä tapauksessa palkkaa), niin jo alkaa miettiminen mihin matkaan ne kaikki ihanat eurot sieltä tililtä voisi kuluttaa. Nyt päästänkin teidät jännityksestä ja kerron, että liput Isoon Omenaan on varattu lokakuun alkuun. Tarkoitus on myös käydä Washington D.C:ssä, Pennsylvanian takametsissä ja Niagaran putouksilla. Tähän kaikkeen on aikaa yhdeksän päivää.


Viimeksi (eli ensimmäisen kerran) olin New Yorkissa viisi vuotta sitten lokakuun lopussa. Ilma alkoi olla jo hieman kylmä silloin, joten toivottavasti lokakuun alussa vielä tarkenisi hyvin.


Jatkan siis töissä asiakasvalitusten käsittelyä, tilausten tekoa, syön omia eväitä ja laskeskelen kahvitauoilla miten monta tuntia täytyy olla töissä, että saan matkan maksettua. Kylle se vaan on niin, että ahkeruus palkitaan ja tää tyttö lähtee Nykiin. Jee!