Olen tällä viikolla alkanut suunnitella Nykin matkaa täydellä teholla. Näillä näkymin olemme Nykissä viisi yötä mutta vain KOLME kokonaista päivää, joten aikataulu tulee olemaan tiukka. Hotellihuoneen otimme kolmeksi ensimmäiseksi yöksi Brooklynistä, koska Manhattanin hintataso hotellien suhteen oli aivan järkyttävä.

Olen tehnyt listaa ravintoloista ja merkannut niitä karttaan, jotta nälän iskiessä läheltä löytyisi helposti joku varmasti hyvä paikka, jonka hintataso ei yllätä. Minullehan nimittäin iskee kauhea piheys siinä vaiheessa kun katson ravintolan edessä hinnastoa, minkä seurauksena en voi mennä mihinkään syömään, mistä seuraa nälkäkiukku ja katastrofi on valmis.
 


Äitiliini on lähetellyt mulle pitkin kesää lehtileikkeitä ja Tiinalta sain aivan ihanan paketin, jossa oli New York oppaita. Suuri kiitos kummallekin!
 

Haluan mennä ehdottomasti musikaalissa käymään ja Tape haluaa päästä katsomaan stand-uppia. Viime kertaisesta Nykin reissusta muistan sen asian, että pelkästään Manhattanilla paikasta toiseen siirtymiseen menee aivan tuhottomasti aikaa. Ajattelimmekin, että varmaan fiksuinta olisi päättää pari paikkaa per päivä missä haluamme käydä ja muuten voidaan mennä fiiliksen mukaan. Viimeksi säntäilin päättömästi joka paikkaan ja se ei ainakaan toiminut. Jos jollain on antaa hyviä vinkkejä missä kannattaisi Nykissä ollessa käydä niin vinkit otan mielelläni vastaan.