Ensimmäinen ateria, jonka nautimme Brooklynissa, oli KFC mättöä. Se oli hyvää, kun oli nälkäinen ja väsynyt. Kaalisalaatissa oli kuitenkin niin paljon sokeria, että luulin syöväni pahanmakuista jälkiruokaa.

Ensimmäinen kerta ruokakaupassa hätkähdytti minua. Olen nimittäin syönyt tänä vuonna parhaani mukaan lisäaineetonta ruokaa ja ruokakauppaan mennessä ruoat huusivat minulle hyllyiltä, että: "Minä olen pumpattu täyteen pahoja aineita!" Korimme ei siis täyttynyt erivärisillä herkuilla sinä päivänä.

Papa John'sista ostettiin hyvää pizzaa, jota sai dipata valkosipulivoihin. <3

Baskin-Robbinsista ostettiin jättiläiskippo jäätelöä.

Söimme myös sushia pariin otteeseen. Toinen ostos oli Whole Foodsista ja toinen epämääräisestä sushibaarista. Voitte arvata kumpi oli parempaa.

Nyt mietitte, että missä kohtaa tulee se Brooklynilainen hyvä ruoka. Se tulee ihan pian. Edellisissä ruoissa oli nimittäin parasta se, että kun oli väsynyt rankan päivän jälkeen, niin ruoat sai ostaa mukaan, niitä sai syödä sängyssä ja katsoa samalla telkkaria. Ne sopivat tilanteeseen, joten ne olivat erittäin hyviä.



Pari muutakin kaveria meni Brooklyniin. Huomatkaa söpö pari, joka on otattamassa kihlakuviaan Brooklynin sillalla.



Käytiin Marlow and Sonsin vieressä olevassa Dinerissa syömässä. Diner on luomu- ja lähiruokaa tarjoileva ravintola. Kun viimein löysimme paikan, niin Tape katsoi sitä pitkään ja kysyi minulta että meinasinko mä oikeasti viedä meidät tuonne syömään.



Sisältä paikka oli kuitenkin todella kiva.



Tapen ruoka oli päivän special ja siinä oli savukalaa, punajuurta ja jotain valkoista (ehkä ranskankermaa). Ainekset toimivat loistavasti yhdessä. Minulla oli vuohenjuustosalaatti, joka oli hieman pettymys. Tällaiset lähellä tuotetuista raaka-aineista tehdyt annokset kustansivat kaiken maailman tippien ja verojen jälkeen noin 13€ per annos. Lähiruoka ei siis ollut ihan halpaa.


Brooklynin sillan alla käytiin syömässä pizzaa ja jäätelöä. Grimaldi's on valittu jonain vuonna Nykin parhaaksi pizzapaikaksi. Sinne ei otetan pöytävarauksia ja sinne saattaa joutua odottamaan yli tunnin päästäkseen sisään. Pizza oli todella hyvää. Jälkkäri käytiin syömässä Brooklyn Ice Cream Factoryssa, jossa tehdään aamulla tietty määrä jäätelöä päivän tarpeeksi ja maut saattavat loppua päivän mittaan kesken. Kyseisessä paikassa käytetään ainoastaan luonnollisia raaka-aineita, joten meidän valitsema persikkajäätelö maistui oikeasti vaniljajäätelöltä, jossa oli persikan palasia. Voisi ehkä sanoa jopa, että jäätelö oli hieman mautonta. Tästä herääkin kysymys, että kuinka paljon makuaineita meidän ostamassamme tavallisessa jäätelössä on.



Syötiin pizza puoliksi ja siitä jäi vielä hieman jäljelle, joten otettiin loppu mukaan. Tapen vieressä oleva iso täti söi sen sijaan pizzan yksinään 10 minuutissa. Tästä voikin päätellä, että me ei olla ilmeisesti harjoiteltu tarpeeksi syömistä. Tämä oli myös hetki, jolloin luin Ginger Ale pullosta kuinka paljon siinä on sokeria ja päätin siirtyä juomaan vettä siitä eteenpäin