Olin lukenut jostain äipän leikkamasta lehtileikkeestä, että Grand Central Terminalissa kannattaa käydä syömässä. Noudatimme tätä neuvoa ja olimme hyvin tyytyväisiä. Söin elämäni ensimmäisen osterin, joka oli niin pahaa etten meinannut saada sitä niellyksi. Kesken nieleskelyn tarjoilija kysyi, että mitä pidämme ostereita. Tapelta tuli iloinen vastaus, että hyvää oli ja minä yritin vain epätoivoisesti hymyillä ja saada limaista kaveria alaspäin ruokatorvessani. Pääruoka oli sen sijaan paljon parempaa. Valitsin Clam Chowderin, joka oli taivaallista ja Tape otti Rapukakkuja.



Kun menee Oyster Baariin sisään, niin kannattaa kääntyä oikealle ja mennä istumaan pitkien pöytien ääreen. Sillä tavoin voi syödä vaikka keiton pelkästään. Vasemmalla puolella on ravintolapuoli, jossa on syötävä kolmen aterian lounas/illallinen.



Limaiset pikku kaverit



Jälkiruoka syötiin Magnolia Bakeryssa. Jälkkäri oli hyvää, mutta turhan kallista. Neuvoisinkin menemään mieluummin Whole Foodsiin ostamaan jälkkärit.



Ei menty junalla mihinkään, koska ei oltu tajuttu ostaa lippuja monta viikkoa etukäteen. Onneksi on Greyhoundin ja Peter Panin bussit.