Date: Tue, 14 Aug 2007 14:08:55 +0300


Viikko on jo kohta mennyt täällä. Alan jopa hieman ymmärtämään saksaa. Vastata voi useammin onneksi englanniksi.

Tulin tänne tosiaan viime viikon keskiviikkona. RyanAirista ja Tampereen lentokentästä täytyy avautua sen verran, että ne olivat järkyttäviä. Kentällä haisi Idan sanojen mukaan stressaantuneelle vanhalle miehelle ja oli tuskaisen kuuma. En ole ikinä ollut yhtä halpis yhtiön lennolla. Paikoista piti melkein tapella ja lentoemot
kiipeilivät matkustajien penkeillä, jotta he ylettyivät tavarahyllyille. Nyt mulle siis selvisi, että miksi lentoemot on yleensä pitkiä. Mutta olihan tuo ihan kokeilemisen arvonen matka. :D Idan host-vanhemmat tulivat hakemaan meidät ja Ernst tykitti 200km/h Endingeniin (pieni kaupunki etelä-saksassa) Täytyy sanoa, että aluksi Sandya hieman pelotti.

Kierreltiin kaupoissa pari päivää ja syötiin paljon (vaaka näytti la iltana, että paino on ennätys korkealla). Lauantai iltana oltiin naapurin 50wee juhlissa. Syötiin edelleen paljon. Siellä on mm. kokonainen sika tarjolla.

Sunnuntaina lähdettiin Idan kanssa omille teillemme. Ida meni takaisin Suomeen ja minä kaverini Franziskan luo Ludwigshafeniin. Jari käytiin hakemassa illalla lentokentältä. Se on täällä mun kanssa viikon Idan sijaisena. Torstaina mennään sen kanssa Berliiniin.

Eilen oltiin Heidelbergissä. Kiivettiin miljoona askelmaa johonkin linnaan. Sieltä oli hienot maisemat alas kaupunkiin. Illalla mentiin viinifestivaaleille. Mielettömän halpaa. 1/4litraa viiniä maksoi 1,8e.huh. Nyt täytyy kiirehtiä uimaan...

-Sanna-